Kikladi 2023

 Pozdravljeni vsi skupaj! Ta video vas bo popeljal na 16-dnevno potovanje po Kikladih, čudovitem otočju v Egejskem morju. Obiskali bomo pet otokov: Naxos, Paros, Antiparos, Ios in Santorini.

Naxos je največji otok v Kikladih in je znan po čudovitih plažah, bogati zgodovini in kulturi. Obiskali bomo mesto Hora, glavno mesto Naxosa in Lefkes, staro prestolnico otoka.

Paros je še en čudovit otok v Kikladih. Znana je po belih hišah, modrih kupolah in čudovitih plažah. Obiskali bomo mesto Parikia, glavno mesto Parosa in Antiparos, manjši otok, znan po jamah in podzemnih rekah.

Ios je otok, znan po živahnem nočnem življenju. Obiskali bomo mesto Chora, glavno mesto Iosa in Mylopotas, plažo, znano po zabavnih zabavah.

Santorini je eden najbolj priljubljenih otokov v Kikladih. Znana je po belih hišah, modrih kupolah in spektakularnih sončnih zahodih. Obiskali bomo Firo in Oio, mesti, ki slovi po čudovitem razgledu na Egejsko morje in še več.

To je le nekaj stvari, ki jih lahko počnete na Kikladih. Upam, da vam bo ta video pomagal pri načrtovanju potovanja na to čudovito otočje!