Sailing week 2014

...zacelo se je v petek, ko smo krenili proti Mikulandre, ekipa sailing teama, odradili odojka in drugi dan proti Trogirju. Po cakanju na barko (Oceanis 411-Pride) nas je veter nosil proti Stomorski na otoku Šolta...tam smo se uspeli dati napizdit za povprecno vecerjo,po premium ceni, kasneje pa zlomiti pasarelo, ki je bila v bistvu trohla, in smo tam tud lastninili novo :)

Naslednji dan proti Visu, kjer smo pri Roki's praznovali Lojzetovo 60ko in se odlicno najedli in super imeli. Pot po morju nas je odnesla v Milno na Braču, kjer smo reševali buteljke od Rokija, tako da bo treba spet po njih. Zjutraj nazaj v Trogir, kjer sta ze cakali Eva in Jasmina...menjava posadke....

Prvi dan, smo ostali kar v Trogirju, saj je Evica bila prehlajena, malo utrujena od poti in smo vecerni sprehod po Trogirju koncali na pizzi in spat. Drugi dan nas je lepo soncno vreme spremljalo do Paklenih otokov, Palmižane pri Hvaru. Voda zal premrzla za kopanje, raj pa je vseeno. Zjutraj odlocitev, gremo na Vis, ocitno res ne morem brez tega otoka in hobotnice izpod peke. Vino bo, Piko bo, Eva bo uzivala.

Jutri, torej 06.06. gremo nazaj proti Trogirju in v soboto zjutraj nazaj v realnost.

....ko greš iz Visa, moraš del njega prinesti tudi domov....